.

We bieden training en coaching en verzorgen trainingssessies (theorie en praktijk) door ervaren internationale menners en trainers.
We werken elke 2 jaar toe naar het Europees kampioenschap voor jeugdmenners. Dat doen we met informatiebijeenkomsten en trainingsdagen. 

Op de trainingsdagen geven ervaren professionele trainers les. Trainingen kunnen gericht zijn op 1 of meerdere specifieke wedstrijdonderdelen: dressuur, marathonhindernissen of vaardigheid. De trainers helpen de jeugdmenners om hun aanspanning te verbeteren en daarmee hun prestaties naar een hoger niveau te brengen. 

Tijdens de informatiebijeenkomsten is er uitleg over alles waar de jeugdmenners en hun ouders/begeleiders mee te maken krijgen in de weg naar het EK. Zoals: de voorwaarden voor deelname, de eisen die de FEI stelt aan pony’s, paarden, materialen etc…,  uitleg over allerlei praktische zaken, tips over wedstrijdvoorbereiding, selectiecriteria en hoe deze worden toegepast.

Er zijn meerdere trainingen in de aanloop naar het EK. Ook worden (aspirant-) teamleden gevolgd in hun prestaties in de reguliere wedstrijdsport.

Klik hier voor de geplande informatiebijeenkomsten en trainingen